You're amazing just the way you are

Detta kommer nog bli ett långt och jobbigt inlägg, så ni som inte är intresserade kan sluta läsa redan nu.
Och jag vet att endel säkert kommer tycka det är töntigt, men jag tänker skriva detta iallafall, för det är viktigt!

Har du dina hörlurar inkopplade? Bra. Tryck på play då.Jag såg nyss på Twitter en tjej som hade bett folk att retweeta (typ som att "gilla" på facebook) om dom ärligt tycker att dom är fula. Det var över 100 personer som retweetade. Och jag vet otroligt många tjejer som har dåligt självförtroende och tycker att dom är fula, tjocka, äckliga!!!

Jag är inte den som har bäst självförtroende heller, men jag har lärt mig att inte hata mig själv. Att inte tycka att jag är ful och tjock. För det är jag inte. Alla, jag lovar er, alla är vackra på sitt sätt. Tjejer, ni måste börja fatta att ni är så fina, ni måste vara stolta över er själva! Man kan inte hjälpa hur man ser ut, men man kan hjälpa hur man ser på sig själv! Det är sjukt viktigt att tycka om sig själv, att älska sig själv för den man är.

Jag har själv haft dåligt självförtroende, men det växer...
Man blir så sur, när folk säger att folk är olika och om du är avundsjuk på en tjej för att hon har så snygga ben t.ex så har du kanske jättefina ögon som hon är avundsjuk på! Man tänker "Men jag skiter i att jag har fina ögon, jag vill ha fina ben!" Och så är det alltid. Man vill ha det man inte kan få.

MEN
nu är det faktiskt så att det är precis sant det alla säger. "Man ska inte sörja det man saknar utan glädjas åt det man har" finns det ett ordspråk som är. Och det är ju lätt för dom som är "perfekta" att säga. Men bara för att man är snygg behöver det inte betyda att man är lycklig. Det är jättelätt att döma folk efter vad man ser. Om dom är snygga och ser glada ut är dom säkert lyckliga och populära och har allt dom önskar!
Men så är det ju oftast inte.

Grejen är att vi måste sluta vara så ytliga, för när allt kommer omkring är det inte utseendet som spelar någon roll. Ditt utseende ger dig inga vänner. Inga äkta iallafall. Det är din insida. Din fina insida gör dig fin på utsidan!
Även om du inte är världens snyggaste och inte heller världens roligaste människa betyder inte det att du ska vara ledsen över det! För alla kan inte vara snyggast och roligast och snällast. Alla är vi olika och tur är väl det!
Du är precis den du är, så våga visa det! Våga vara dig själv, våga skratta och skämta utan att vara rädd för att göra bort dig! För du är perfekt precis som du är, du ska inte behöva försöka vara någon annan för att du är rädd för att ingen kommer gilla dig om du visar ditt riktiga jag.

Dom som inte gillar dig för den du är, det är dom som gör bort sig!
Jag vet, en vanlig klyscha, men den är så sann och man borde faktiskt tänka på den, för iallafall jag tycker att det hjälper! Du lever bara en gång. Lev livet! Våga! Kämpa för det du vill ha och släpp det som inte förtjänar dig!
Ditt liv handlar om dig. Du är huvudpersonen i ditt liv. (Jag menar inte att ni ska vara egoistiska, men ni måste sätta er själv först ibland). Ni förtjänar mycket mer än vad ni tror!

Tänk aldrig aldrig att när något dåligt händer er, att ni förtjänar det.
Ta hand om dig själv och älska dig själv för det är du verkligen värd!
Och kom ihåg - lev livet fullt ut!
Kommentarer
Postat av: Julia Dellnäs

Grymt skrivet!

2011-12-05 @ 20:10:28
Postat av: Becka

när var senaste gången du var RIKTIGT ledsen? Där du kände att ditt liv rasade ihop på 1sek. Kommentera din historia på min blogg, så skriver jag senaste gången jag mådde som dåligast.kramar & pussar. / becka.

2011-12-05 @ 21:04:25
URL: http://beckasponny.blogg.se/
Postat av: frida pygmeisk

sv: Tack!! =)

2011-12-06 @ 09:46:16
URL: http://pygmeisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0