"Svar på tal"

Jag fick en fråga:

Asså, hur funkar det blir hårfärgen som den va innan man färgade håret om man gör en avfärgning? Vad kostar det? Jag e lite sugen på att färga mitt rött, och jag har blont nu, men jag har aldrig gjort något så med mitt hår så jag e vääldigt osäker. Men kan man göra avfärgning om man ångrar sig?

Jag skrev aldrig det, men det var inte så "lätt" som vissa kanske fick för sig. Jag färgade mitt hår rött en gång, jag gjorde det själv hemma. För att "få bort" den färgen, krävdes det fyra timmar i en salong och det kostade mig mer än 3000 kronor! (Det finns såklart billigare ställen) Men om du vill färga ditt hår rött bör du verkligen verkligen verkligen tänka efter innan, ifall det är värt det! För det är dyrt och är inte helt smärtfritt att "få tillbaka" din gamla färg. 

En avfärgning gör inte heller att man får tillbaka sin ursprungliga färg, när man avfärgar så bleker man håret. Mitt blev mycket ljusare än vad det var innan jag färgade det rött, och på bilden såg det väldigt blont och fint ut (det var kanske inte riktigt en rättvis bild) för att i topparna är det fortfarande lite orange/rosa-aktigt!

Så tänk dig för innan du färgar ditt hår rött! :)

EDIT: Mitt hår slets inte så mycket, min frisör blev väldigt förvånad, hon hade förväntat sig både sämre resultat på färgen (alltså att det skulle varit mer orange än det blev tillslut) och hon trodde också att mitt hår skulle slitas mycket mer, vilket det inte gjorde! Så, jag antar att jag hade "tur"!-

Heej, ville bara säga att just nu är jag sjuk plus att jag har ständigt ont i mitt öra efter att ha piercat ett till hål i örat för några dagar sen, så jag är inte så sugen på att blogga just nu när jag mår så dåligt. Men så fort jag mår bättre så ska jag försöka blogga! Puss så länge!

Happy valentines day!

Hejsan finisar!
Har ni haft en bra alla hjärtans dag? Ville bara säga att nu kommer jag (Amanda Olsson) att göra lite mer inlägg och så! Eftersom att nu har min lille bästis Amanda M åkt till Thailand där hon kommer att vara i ungefär 2 veckor, bara jag som är avundsjuk? Så ah, ska göra mitt bästa och fixa några inlägg. Weiho!

Från rött till blont

Jag har inte visat det i bloggen, men jag färgade mitt hår rött för någon månad sen.
Men eftersom jag ska åka till Thailand imorgoooooon(!!!!) så var jag tvungen att färga tillbaka det blont, eller ja, avfärga det. 

För och efter bilder härunder, det röda håret vart lite missfärgat haha...

Om ni har några frågor om hur dom gjorde det är det bara att fråga! :)
RSS 2.0